ΕΠΕΙΓΟΝ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής,σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες που λάβαμε από το ΥΠΑΙΘ:

1.Ύστερα από προσεκτική εξέταση των αιθουσών διδασκαλίας και λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα τήρησης των απαραίτητων αποστάσεων,από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου όλα τα τμήματα του Σχολείου μας θα χωριστούν σε 2 υποτμήματα, τα οποία θα έρχονται εκ περιτροπής για μάθημα (θα ενημερωθείτε την Παρασκευή 29/5/20 με ηλεκτρονικό μήνυμα για το πρόγραμμα προσέλευσης του παιδιού σας). Το πρόγραμμα μαθημάτων δεν θα αλλάξει.

2.Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα έρχονται και πάλι στο Σχολείο Σχολικά Γεύματα, τα  οποία τα παιδιά θα παραλαμβάνουν στο σχόλασμα για να καταναλώνουν στο σπίτι.

3.Αν το παιδί σας παρουσιάζει συμπτώματα όπως δέκατα,πυρετό ή βήχα, είναι απαραίτητο να μένει στο σπίτι και να ενημερώνεται η Διευθύντρια σχετικά.Αν παρουσιάσει το σύμπτωμα στο χώρο του Σχολείου,θα οδηγείται σε ειδικό χώρο και θα σας ειδοποιούμε να  έρχεστε να το παραλαμβάνετε.

4.Αν για κάποιο σοβαρό λόγο το παιδί σας δεν πρέπει να έλθει στο σχολείο από 1/6/20 έως 26/ 6/20, σας παρακαλούμε να το δηλώσετε στέλνοντας e-mail στο mail@7dim-n-ionias.att.sch.gr (γράφοντας το όνομά σας , το ονοματεπώνυμο  και  το τμήμα του παιδιού) έως την Παρασκευή 29/5/20 και ώρα 10.00 π.μ.

5. Ο Δήμος μας έχει ενημερώσει ότι πριν τη Δευτέρα θα μας έχει προμηθεύσει με αντισηπτικά για όλους τους χώρους,με βαμβακερές μάσκες πολλαπλών χρήσεων για όλα τα παιδιά και επίσης ότι από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως τη λήξη του διδακτικού έτους θα απασχολείται στο Σχολείο επιπλέον καθαρίστρια για  το πρωινό ωράριο μαθημάτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε να έρχονται τα παιδιά με ένα μπουκαλάκι νερό,γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ απαγορεύεται να πίνουν νερό από τη βρύση με το στόμα.

Ευχόμαστε καλή αρχή στα μαθήματα, με υγεία και προσοχή!Αν υπάρξουν νεότερες οδηγίες θα ενημερωθείτε εκ νέου.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση