ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019-20

Σας γνωρίζουμε ότι για την επόμενη σχολική χρονιά οι αιτήσεις εγγραφής στο Ολοήμερο θα γίνουν δεκτές έως τις 12/6/2019, και θα πρέπει  να συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για να είναι έγκυρες.Tις αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά θα τις προσκομίζουν οι μαθητές και οι μαθήτριες στον Δάσκαλο ή Δασκάλα της τάξης.
 Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

α. Οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας πρόσφατη βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο Ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Κατά τον προγραμματισμό προτεραιότητα δίνεται στη φοίτηση μαθητών των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς.  Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
β. Χωρίς δικαιολογητικά εργασίας ή ανεργίας οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/ τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αίτηση και τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλονται εκ νέου για κάθε σχολική χρονιά.

Η αίτηση δόθηκε στους μαθητές στις 17/5/2019. Μπορείτε επίσης να τη βρείτε και ΕΔΩ.

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία, μπορείτε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα 210-2798403 (Διευθύντρια) και 210-2796996 (Υποδιευθυντές).

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Μαρία Μπουζούκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση