Το μενού για τους μήνες Νοέμβριο έως και Μάρτιο έχει ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ | ΤΡΙΤΗ | ΤΕΤΑΡΤΗ | ΠΕΜΠΤΗ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | |
1η
ΕΒΔΟΜΑΔΑ |
-σαλάτα
-κοτόπουλο ή μπιφτέκια κοτόπουλου/γαλοπούλας -ρύζι/μακαρόνια/ /πατάτες φούρνου |
-σαλάτα
-μακαρόνια με κιμά |
-σαλάτα
-φιλέτο ψαριού (πέρκα/γλώσσα/βακαλάος/παγκάσιους) με ρύζι ή πατάτες |
-σαλάτα
-κρέας μοσχαρίσιο με ρύζι/μακαρόνια/κριθαράκι/ πλιγούρι |
-σαλάτα
-Αρακάς κοκκινιστός ή λεμονάτος -τυρί φέτα/ /βραστό αυγό/ομελέτα |
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ | -σαλάτα
-φιλέτο ψαριού (πέρκα/γλώσσα/βακαλάος/παγκάσιους) -ρύζι/πατάτες |
-σαλάτα
-μπιφτέκια μοσχαρίσια με ρύζι/μακαρόνια/πατάτες |
-όσπρια (φακές/φασόλια/ρεβίθια)
-ρύζι/ψωμί -τυρί φέτα |
-σαλάτα
-κοτόπουλο με ρύζι/μακαρόνια/πατάτες/ /πλιγούρι |
-σαλάτα
-Σπανακόρυζο ή λαχανόρυζο -ψωμί ολικής άλεσης -τυρί φέτα ή βραστό αυγό ή ομελέτα |