Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία!

Καλημέρα παιδιά! Τι κάνετε;

Για άλλη μια φορά πιστή στο ραντεβού μας της Δευτέρας, θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τους 6 μαθητές της Α’ Δημοτικού και τους 5 μαθητές της Β’ Δημοτικού που μου έστειλαν τις πολύ όμορφες εργασίες τους.

Τα υπόλοιπα παιδιά δυσκολεύτηκαν πολύ να κάνουν την εργασία μας; ή μήπως δεν ήξεραν ότι έχουμε εργασία; Θα μπορούσατε εσείς να τα ενημερώσετε; Να τους πείτε ότι θα δέχομαι την εργασία με το ποταμάκι μέχρι τις 10/5. Ευχαριστώ!

Η σημερινή εργασία έχει θέμα: “Μια καλοκαιρινή ζωγραφιά”.

Θα ήθελα λοιπόν από εσάς μιας και έρχεται το Καλοκαίρι να μου φτιάξετε μια όμορφη ζωγραφιά με θέμα το Καλοκαίρι σε όποιο πρόγραμμα ζωγραφικής θέλετε και να μου τη στείλετε μέχρι τις 10/5 κατά προτίμηση στις εργασίες της eclass και αν υπάρχει πρόβλημα στο email: ktenne@gmail.com

Αν δεν έχετε κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής, δοκιμάστε κι αυτό που είναι δωρεάν και έχει και σφραγίδες με ζώα, λουλούδια κτλ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να ρυθμίσετε που θα αποθηκεύονται οι εργασίες για να μπορείτε μετά να τις βρείτε. Υπάρχει πάντα και το κουμπί PrtScn που αντιγράφει ό,τι υπάρχει στην οθόνη και μετά μπορείτε να το επικολλήσετε στο Word και να μου το στείλετε.

http://www.tuxpaint.org/

Καλή εβδομάδα!

Κυρία Κατερίνα