Μετά την κοινή υπουργική απόφαση να κλείσουν τα σχολεία για 14 ημέρες (δηλαδή μέχρι τις 26 Μαρτίου) οι παρακάτω σχολικές δράσεις και διδακτικές επισκέψεις του σχολείου αναβάλλονται ή ματαιώνονται.

12 Μαρτίου 2020 – Έλεγχος της οπτικής οξύτητας και εξέταση για περίπτωση σκολίωσης στους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ Δημοτικού από προσωπικό του ΓΝ Κωνσταντοπούλειο (“Αγία Όλγα”).

12 Μαρτίου 2020 – Σχολικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, για τους μαθητές της Ε΄και της ΣΤ΄Δημοτικού. Το πρόγραμμα θα παρουσίαζαν στο σχολείο μας συνεργάτες του Χαμόγελου του Παιδιού.

13 Μαρτίου 2020 – Συμμετοχή στο Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας “Παιχνίδι και Μαθηματικά”. Ο Διαγωνισμός αναπρογραμματίστηκε  για τις 15 Μαΐου.

19 Μαρτίου 2020 – Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού “Αριστοτέλης”. Η τύχη του διαγωνισμού δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή.

20 Μαρτίου 2020 – Διδακτική επίσκεψη της Γ΄τάξης στο Πολεμικό Μουσείο.

23 Μαρτίου 2020 – Επίδοση βαθμολογίας Β’ Τριμήνου για τους μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Γ’ έως ΣΤ΄ Δημοτικού. Ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο επίδοσης της βαθμολογίας από τη σχετική ανάρτηση.

24 Μαρτίου 2020 – Εκδηλώσεις για την επέτειο της επανάστασης του 1821.

Θυμίζουμε ότι επίσης ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου επίσκεψη της ΣΤ΄τάξης στο θέατρο Ακροπόλ, όπως επίσης  ότι δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως κάτι σχετικά με τη διεξαγωγή της παρέλασης.