Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

0

Συγγραφέας: 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Χωρίς κατηγορία | , στις 20-03-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς κ΄ Κηδεμόνες των μαθητών μας,

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στις 8:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου . Η γιορτή θα τελειώσει στις 10:00 π.μ. περίπου οπότε όλοι οι μαθητές,-τριες αποχωρούν από το Σχολείο μετά τη λήξη της. Η πρωινή ζώνη του Ολοήμερου και το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσουν.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 στις 9:45 π.μ. οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες της ΣΤ΄ τάξης και των δύο Σχολείων θα συγκεντρωθούν στον χώρο μπροστά στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, για την παρακολούθηση της επίσημης δοξολογίας. Θα ακολουθήσουν καταθέσεις στεφάνων και σχετικές ομιλίες στο Ηρώο του Δήμου Χαλανδρίου. Οι μαθητές,-τριες θα συνοδεύονται από τους υπευθύνους εκπαιδευτικούς και των δύο Σχολείων.

Στις 11 το πρωί το αργότερο οι μαθητές,-τριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων και των δύο Σχολείων θα συγκεντρωθούν στον πεζόδρομο της οδού Πλάτωνος για την προετοιμασία της παρέλασης.

Αφού οι μαθητές, -τριες των σχολείων μας τελειώσουν την παρέλαση, συγκεντρώνονται στη διασταύρωση των οδών Παπαρρηγοπούλου και Βασιλέως Γεωργίου, απ’ όπου αποχωρούν με ευθύνη των γονέων τους.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΟΥΡΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση