Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν δράσεις για την Ημέρα Ευρωπαϊκών Γλωσσών, η οποία το 2025 φέρει το σύνθημα “Οι γλώσσες ανοίγουν την καρδιά και το μυαλό”.
Με αυτή τη φράση ως οδηγό, οι εκπαιδευτικοί μας της Αγγλικής Γλώσσας, μέσα από συζήτηση με τα παιδιά, τόνισαν την αξία της εκμάθησης ξένων γλωσσών, τόσο ως όχημα επικοινωνίας, γνωριμίας και συνεργασίας με άλλους λαούς και πολιτισμούς, όσο και ως μέσο εξάσκησης του μυαλού και καλλιέργειας επιπλέον δεξιοτήτων, όπως η κριτική σκέψη, η φαντασία και η δημιουργικότητα.
Έγινε αναφορά στις γλώσσες που ομιλούνται στην Ευρώπη, αλλά και στις ξένες γλώσσες που γνωρίζουν και μαθαίνουν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας και φυσικά προέκυψαν όμορφες δημιουργίες των παιδιών, οι οποίες αποτυπώνονται στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.
Γ τάξη – εκπαιδευτικός Ανδριοπούλου Δήμητρα
Δ τάξη – εκπαιδευτικός Πετουσάκη Σταυρούλα
Στ τάξη – εκπαιδευτικός Πετουσάκη Σταυρούλα
















