Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Βράβευση του Δ2 για τη συμμετοχή στο διαδραστικό πρόγραμμα για τον Covid-19 του Πανεπιστημίου Κρήτης

Βράβευση του Δ2 για τη συμμετοχή στο διαδραστικό πρόγραμμα για τον Covid-19 του Πανεπιστημίου Κρήτης

Στις αρχές Δεκεμβρίου είχαμε γράψει εδώ  για  την συμμετοχή του Δ2 τμήματος  στο διαγωνισμό του Πανεπιστημίου Κρήτης για τον Captain Covid-19 με σενάριο που δημιούργησαν οι μαθητές μας, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, με τη δασκάλα τους Αλεξάνδρα Σαγρή.

Το συγκεκριμένο σενάριο διακρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή και επιλέχθηκε για την διαμόρφωση του 2ου επεισοδίου του Captain Covid -19 της πρώτη ελληνικής σειράς animation που διασκεδάζει και ενημερώνει τα παιδιά για τον κορωνοϊό.

Σήμερα έφτασε στο σχολείο μας μια  επιστολή από το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση |Ε.ΔΙ.Β.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης  η οποία μαζί με τις βεβαιώσεις συμμετοχής  ευχαριστεί τα παιδιά  και τη δασκάλα μας  για τη συνεισφορά τους στο σενάριο του 2ου Επεισοδίου με τίτλο: “Ο  Captain Covid Τηλεκπαιδεύεται”.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Δ2 και τη δασκάλα μας Αλεξάνδρα Σαγρή που είχε την ιδέα και καθοδήγησε τα παιδιά στην δημιουργική τους δράση.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση