Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Δέκα (10) tablet για το σχολείο μας. Μια ευγενική προσφορά του Pierce/Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας

Δέκα (10) tablet για το σχολείο μας. Μια ευγενική προσφορά του Pierce/Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας

Το Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος  ανταποκρινόμενο  σε αίτημά μας για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής, προσέφερε στο σχολείο μας δέκα (10) ολοκαίνουρια tablets υψηλής τεχνολογίας τα οποία  θα δοθούν σε ισάριθμες οικογένειες για να καλύψουν  ανάγκες της τηλεκπαίδευσης σε μαθητές που τα χρειάζονται.

Η παράδοση των tablets στον Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Ιωάννη Λογοθέτη έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, 7 Δεκεμβρίου 2020 από την κ.Κλώντια Καρύδη, Αντιπρόεδρο Public Affairs του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδός η οποία δήλωσε:
“Τα tablets αγοράστηκαν με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις μαθητικές κοινότητες Γυμνασίου του Pierce- Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και παραδίδονται από τη Διοίκηση,  εκ μέρους των μαθητών του, για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής και την στήριξη οικογενειών που τα χρειάζονται για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που συμβάλουμε εμπράκτως στην μάθηση 10 παιδιών του σχολείου σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές! “

Σημειώνουμε ότι το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, πριν ένα χρόνο, είχε δωρίσει στο σχολείο μας  τέσσερις (4) υπολογιστές και μεγάλη ποσότητα γραφικής ύλης.

Εκ μέρους της σχολικής μας κοινότητας ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση, το προσωπικό,  και τους μαθητές του Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με τις πιο θερμές ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2021 με υγεία, αγάπη, πολλές επιτυχίες και όπως πάντα γεναιοδωρία.

Με το Δημήτρη Λογοθέτη στο χωριό μας, του Καράτουλα Αρκαδίας

Επιτρέψτε μου μια προσωπική αναφορά σε ένα  αγαπημένο συγγενικό πρόσωπο και  σπουδαίο Έλληνα της ομογένειας, τον Προέδρο του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος κ. Δημήτριο Γ. Λογοθέτη ο οποίος από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στήριξε το αίτημά μας  για την ευγενική προσφορά. 

Δημήτρη, σε  ευχαριστώ ιδιαιτέρως και εύχομαι σε σένα και στην ωραία σου οικογένεια καλές γιορτές και καλή αντάμωση!

Ο Δντής του Σχολείου

Ιωάννης Β. Λογοθέτης

Δημήτριος Γ. Λογοθέτης.  Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του  Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση