Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Επαναλειτουργία του κυλικείου μας

Επαναλειτουργία του κυλικείου μας

Αγαπητοί μαθητές και γονείς , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου επαναλειτουργεί το κυλικείο μας με  νέο εκμισθωτή τον Παναγιώτη Αβράμη.

Στο διάστημα του καλοκαιριού το κυλικείο ανακαινίσθηκε ριζικά, έγιναν οι απαραίτητες επισκευές, οι απολυμάνσεις και μετά από ενδελεχή καθαρισμό ο χώρος είναι πλέον σε άριστη κατάσταση.

Ο κυλικειάρχης μας κ. Παναγιώτης, είναι ένας νέος άνθρωπος, με προϋπηρεσία στο χώρο που έχει επενδύσει στην ευγένεια, στην καθαριότητα, στην τήρηση των κανόνων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στην ποιότητα και στην ποικιλία των ειδών τα οποία είναι σύννομα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας καθώς και στις χαμηλές τιμές  (δείτε το συνημμένο κατάλογο ) προσιτές για όλους μας.

Θεωρούμε δεδομένο ότι το νέο κυλικείο μας θα έχει τν στήριξη σύσσωμης της σχολικής μας κοινότητας και για τον επιπλέον λόγο ότι το υψηλό τίμημα με το οποίο έχει γίνει η εκμίσθωση διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για τις λειτουργικές ανάγκες και την  υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου μας.

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση