Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Αντίο Λουκιά!!!!

Αντίο Λουκιά!!!!

Η Λουκία Δαμιανίδου, ήταν μια σπουδαία  καθηγήτρια Γερμανικών που αν και υπηρέτησε  για δύο μόνο σχολικές χρονιές στο σχολείο μας πρόλαβε να αφήσει το στίγμα και την προσφορά της στη σχολική μας κοινότητα.

Δασκάλα με Δέλτα κεφαλαίο αγαπούσε με πάθος τη δουλειά της και φρόντιζε εκτός, απο τη διδασκαλία της Γερμανικής γλώσσας να προσφέρει μορφωτικές ευκαιρίες στους μαθητές της, καλλιεργώντας τους αξίες και στάσεις, μέσω καινοτομιών, συνεργασιών με άλλα σχολεία  και δημιουργικών δράσεων όπως  αυτή, αυτή, αυτή ή  αυτή τη δραστηρίοτητα.

Εκτός όμως από επιστήμονας, με εξαιρετική παιδαγωγική κατάρτιση, η Λουκιά ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένα παιδί! Ένα υπέροχο παιδί! Με το χαμόγελό της καλοσύνης, της συναδελφικότητας, της προσφοράς, του ήθους  και τις ιδιαίτερες ευαισθησίες της όπως η  αγάπη της για το περιβάλλον και η φροντίδα της για τα ζώα.

Τα τελευταία χρόνια είχαν εγκατασταθεί με το σύζυγό της Δημήτρη, αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, στη Θεσσαλονίκη που ήταν και η πόλη καταγωγής τους αλλά πάντα επικοινωνούσε μαζί μας για να μαθαίνει νέα και όταν ο δρόμος την έφερνε από τα μέρη μας δεν παρέλειπε να επισκέπτεται το σχολείο μας.

Χθες εντελώς ξαφνικά η Λουκία πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων! Τόσο νέα, τόσο δημιουργική, τόσο ωραία!!!!

Καλό σου ταξίδι, Λουκιά!!!  Θα μας λείψεις, αγαπημένη μας Συναδέλφισσα!!!
Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γιάννης Λογοθέτης

 

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση