Δεκέμβριος στο σχολείο μας

 

Στα χρώματα του χειμωνιάτικου τοπίου ακολουθούμε τα σύννεφα που ταξιδεύουν και αλλάζουν σχήματα… Αλλάζουμε και εμείς μαζί τους… Εικόνες, όνειρα, αγωνίες αλλά και χαρές, συνθέτουν εμπειρίες, βιώματα που μάς μαθαίνουν τον κόσμο…

Το χαμόγελο των παιδιών ζεσταίνει τις καρδιές, καλλιεργεί την αισιοδοξία και κάνει ακόμα πιο γλυκιά την προσμονή για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται….

  • Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου: Η Χριστουγεννιάτικη Εορτοαγορά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κορύβαντες» από τις 10:30 το πρωί ως αργά το απόγευμα και στη συνέχεια το γλέντι των ΚΟΡΥΒΑΝΤΩΝ με κεράσματα, παραδοσιακή μουσική και χορό.
  • Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, μετά τις 6:00 το απόγευμα τα φώτα χαμηλώνουν και υποδεχόμαστε τα γειτονάκια μας του 13ου Νηπιαγωγείου για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.
  • Κυριακή,15 Δεκεμβρίου. στις 11:00 το μεσημέρι Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών από τον Σύλλογο Γονέων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής.
  • Κυριακή,15 Δεκεμβρίου. 4:30 μ.μ Θεατρική Παράσταση «Χριστουγεννιάτικη Φασαρία» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Κώστα Παπαγεωργίου. Η Θεατρική ομάδα του 3ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού παρουσιάζει μια σύγχρονη διασκευή για όλη την οικογένεια βασισμένη στην υπέροχη ιστορία του Καρόλου Ντίκενς. Πολυμελής Θίασος από γονείς και παιδιά θα αναβιώσει το πιο διάσημο παραμύθι σε σημερινές συνθήκες.. Γέλιο και συγκίνηση με πολλαπλά μηνύματα για την γενναιοδωρία, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη…
  • Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου έως Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς μας.
  • Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου ώρα 13:30, ενημέρωση γονέων όλων των τάξεων και επίδοση ελέγχων Γ,Δ,Ε, ΣΤ τάξεων
  • Πέμπτη, 19 ΔεκεμβρίουΤο σχολείο πάει θέατρο στο «Νέο Ακάδημο» για την παράσταση: «Ως την Άκρη του Ονείρου», σε σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη, σε πρωτότυπη μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον μεγάλο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα και σειρά σπουδαίων ηθοποιών.
  • Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας από τα παιδιά της Β΄τάξης.
  • Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου τις δύο πρώτες ώρες του πρωινού προγράμματος εκκλησιασμός στον Άγιο Ανδρέα.
  • Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου από τις 6:30 το απόγευμα η Δημοτική Παράταξη Ενεργών Πολιτών «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους την διαδραστική χριστουγεννιάτικη παράσταση «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΚΑΡYΟΘΡΑΥΣΤΗ»

«Εκείνος που δεν έχει τα Χριστούγεννα στην καρδιά του, δεν θα τα βρει ποτέ κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο»   (Roy L. Smith) 

Καλά Χριστούγεννα!

 

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση