Ενημέρωση για το προγραμματισμό δράσεων και λειτουργία του σχολείου έως τον Δεκέμβριο

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό των δράσεων και τη λειτουργία του σχολείου μας μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου:

• Κυριακή 20 Οκτωβρίου ώρα 7:00 μ.μ σεμινάριο για γονείς στην αίθουσα εκδηλώσεων με τίτλο : «Η μελέτη στο σπίτι». Εισηγητής ο δάσκαλος του Τμήματος Ένταξης, Δημήτρης Αλεξόπουλο.

• Λόγω ημερίδων που οργανώνει ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου των δασκάλων της περιφέρειάς μας κ. Βασίλειος Κατσιμπάρδος, δεν θα γίνουν μαθήματα ανά τάξη στις παρακάτω ημερομηνίες…
Α΄Τάξη : 24 Οκτωβρίου 2019
Β΄Τάξη : 31 Οκτωβρίου 2019
Γ’ Τάξη: 7 Νοεμβρίου 2019
Δ’ Τάξη: 14 Νοεμβρίου 2019
Ε’ Τάξη: 21 Νοεμβρίου 2019
ΣΤ’ Τάξη: 28 Νοεμβρίου 2019

• Πέμπτη 24 Οκτωβρίου:Οι μαθητές των Β΄, Γ΄ και Ε΄ τάξεων θα παρακολουθήσουν τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου που ετοιμάζει η Δ΄τάξη. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

• Παρασκευή 25 Οκτωβρίου: Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και οι γονείς των μαθητών της Δ΄τάξης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου. Ώρα προσέλευσης μαθητών: 8:15 π.μ Ώρα έναρξης γιορτής: 9:00 π.μ Ώρα αποχώρησης: 10:30 π.μ (Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.)

• Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, ώρα 10:30 π.μ. προσέλευση των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄, που συμμετέχουν στην παρέλαση, στην οδό Αγίου Ιωάννου στο προαύλιο του 1ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής. Μετά την παρέλαση οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται μπροστά από τα Goody΄s για να παραλάβουν τα παιδιά τους..

• Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας περιμένουμε για να συζητήσουμε σχετικά με την πρόοδο των παιδιών σας. Την ημέρα εκείνη δεν θα λειτουργήσει η τραπεζαρία Ολοήμερου

• Πέμπτη 14 Νοεμβρίου. Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ θα παρακολουθήσουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου που οργανώνουν οι μαθητές της Ε΄τάξης κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

• Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου. Ώρα προσέλευσης: 8:15 π.μ Ώρα αποχώρησης: 10:15 π.μ. Το σχολείο, πρωινό και ολοήμερο, δε θα λειτουργήσει.

• Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου το σχολείο δε θα λειτουργήσει επειδή την ημέρα εκείνη, έχει δοθεί άδεια στους εκπαιδευτικούς προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση του τοπικού συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

• Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, ώρα 13:30 μ.μ Eπίδοση ελέγχων προόδου Α΄Τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ και ενημέρωση γονέων όλων των τάξεων από τους εκπαιδευτικούς. Την ημέρα εκείνη δεν θα λειτουργήσει η τραπεζαρία του Ολοήμερου.

• Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, όλο το σχολείο πάει στο θέατρο «ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ» για να παρακολουθήσει την παράσταση: «Ως την άκρη του ονείρου». Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά.

• Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου τελευταία ημέρα πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων όλο το σχολείο θα εκκλησιαστεί τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες. Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να προετοιμαστούν και να κοινωνήσουν. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

** Για τυχόν αλλαγές θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση