Ο Αποχαιρετισμός της Έκτης

Το βράδυ της Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2019, σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης αποχαιρετίσαμε τους αποφοίτους μας, της σχολικής χρονιάς 2018-19 και τους ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο και στο δημιουργικό ταξίδι της ζωής τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από το προαύλιο όπου με το χτύπημα του τελευταίου κουδουνιού, οι απόφοιτοι με τους γονείς τους περιδιάβηκαν τους διαδρόμους, θαύμασαν την έκθεση εικαστικών, θυμήθηκαν στιγμές από την εξάχρονη παρουσία τους στο σχολείο και κατέληξαν στην ταράτσα του κτηρίου. Εκεί τους περίμεναν με τριαντάφυλλα και αναμνηστικά δώρα τα νήπια του 13ου Νηπιαγωγείου και στην συνέχεια οι απόφοιτοι θυμήθηκαν και «έκαψαν» δυσάρεστες στιγμές από την μαθητική ζώη στο σχολείο, άκουσαν τις ευχές των  δασκάλων  τους και έστειλαν ευχές και όνειρα με πολύχρωμα μπαλόνια ηλίου ψηλά στον ουρανό.
Ακολούθησε φαντασμαγορία πυροτεχνημάτων για τα οποία είχε φροντίσει ο μπαμπάς του σχολείου μας Γιάννης Γραμματικός και η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα από το σύλλογο γονέων και παγωτά για όλα τα παιδιά προσφορά από τον κ. Περικλή Αλευρά ιδιοκτήτη του ΕΤΣΙ&ΑΛΛΙΩΣ τον οποίο και ευχαριστούμε.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση