Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας οργανώνει το προσεχές διάστημα  σειρά σεμιναρίων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και γονείς με το εξής πρόγραμμα:
1.  «Η αυτοεκτίμηση του παιδιού. Τρόποι και τεχνικές ενίσχυσης»- Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 7:30 μ.μ

2. «Γονεικότητα και εφηβεία. Η μετάβαση στην εφηβεία» . Παρασκευή 1 Μαρτίου, ώρα 7:30 μ.μ

3. «Διαδίκτυο. Πρόβλημα ή πρόκληση»- Παρασκευή 8 Μαρτίου , ώρα 7:30 μ.μ.

Τα σεμινάρια που θα έχουν βιωματικό χαρακτήρα θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής με εισηγητή-εμψυχωτή τον δάσκαλο του σχολείου μας και πρώην Σχολικό Σύμβουλο Δημήτριο Αλεξόπουλο
Η θεματολογία των σεμιναρίων καθορίστηκε με… βάση την αποκωδικοποίηση ερωτηματολογίου με τις προτιμήσεις των γονέων του σχολείου μας.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή-εμψυχωτή των σεμιναρίων: Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είναι εκπαιδευτικός (ΠΕ70) και πρώην Σχολικός Σύμβουλος. Σπούδασε στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Μαρασλείου Διδασκαλείου, με εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες κάτοχος MSc Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και MSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας καθώς και υποψήφιος διδάκτωρ Ψυχολογίας. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία στο σχολείο και είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών εργασιών βιβλίων και σχολικών εγχειριδίων. Τα επιστημονικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν τη γονεικότητα και τον ρόλο της στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, τα θετικά συναισθήματα και την κατάθλιψη σε παιδιά και νέους, καθώς και ψυχοεκπαιδευτικά προγράμματα παρέμβασης σε παιδιά με συναισθηματικές και άλλες δυσκολίες.

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση