Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Πασχαλινό παζάρι. Ευχαριστίες και ευχές.

Πασχαλινό παζάρι. Ευχαριστίες και ευχές.

1Αγαπητοί μαθητές και γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πασχαλινό Παζάρι που οργανώσαμε στο σχολείο και τα έργα που δημιούργησαν τα παιδιά με την βοήθεια των δασκάλων τους εξαντλήθηκαν.

Τα έσοδα από το παζάρι μοιράστηκαν:
Α. Σε άπορη οικογένεια μαθητών μας ως ελάχιστο αντιστάθμισμα αγάπης και αλληλεγγύης σε παιδιά της σχολικής μας κοινότητας που έχουν ανάγκες.
Β. Στη ΣΤ΄ τάξη για την μείωση του κόστους της διήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου Αρκαδίας που έχει προγραμματιστεί για τις 7 και 8 Ιουνίου.

Οφειλόμενες ευχαριστίες:
-Στην εκπαιδευτικό Αγγλικών Ντίνα Γιαννοπούλου που είχε την ιδέα της οργάνωσης και ανέλαβε το κύριο βάρος υλοποίησης του παζαριού.
-Στον Υποδιευθυντή Γιώργο Χούσο και στους εκπαιδευτικούς μας: Καμπουράκη Ελένη, Κάτσικα Αλεξάνδρα, Κέλλη Αθανασία, Κοσκινά Σταματέλλα, Μιχαήλ Αναστασία, Παπαδάκη Μαρία, Σαμορέλη Φανή, Σκάγκου Θεοδώρα, Σοφικίτη Φοίβο, Τσιάκου Τασιάνα, Χείλαρη Βασιλική και Χελιδώνη Γιάννη που συνεργάστηκαν για την επιτυχία του παζαριού.
– Στις μαμάδες του σχολείου Ανδριάννα Παπακωνσταντίνου για την όμορφη αφίσα του παζαριού και Φωτεινή Πελέκη για την πολύτιμη βοήθεια.
-Το πιο μεγάλο μπράβο ανήκει στα παιδιά μας που εργάστηκαν με μεράκι και δημιουργική διάθεση για τις όμορφες πασχαλινές κατασκευές και το ωραίο αποτέλεσμα.
– Πολλά ευχαριστώ στους γονείς των μαθητών μας που υποστήριξαν εμπράκτως την επιτυχία του παζαριού με τις αγορές τους.

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών του σχολείου, ευχόμαστε υγεία και χαρά στους μαθητές μας, στις οικογένείές τους και σε όλο τον κόσμο.

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα
με αισιοδοξία, αγάπη και ελπίδα!

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Ιώαννης Β. Λογοθέτης

9

1 2 3 4 5 6 7

810 11 12 13 14 15 16 17


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση