Αποτελέσματα επεξεργασίας δηλώσεων προτίμησης γονέων για την οργάνωση παιδαγωγικών συζητήσεων- «ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ» η πρώτη επιλογή

art2art-seminar-thetontas-kanonesΠριν από είκοσι μέρες περίπου ζητήσαμε από τους γονείς να δηλώσουν με μια ή δυο επιλογές παιδαγωγικά θέματα που τους ενδιαφέρουν/προβληματίζουν και θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν σε απογευματινές συναντήσεις/συζητήσεις στο σχολείο.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν 112 γονείς τους οποίους ευχαριστούμε…Από τη συγκέντρωση και επεξεργασία των δηλώσεων προκύπτουν τα εξής:
– Βάζοντας όρια και κανόνες: 67 προτιμήσεις
– Παιδί και Ίντερνετ: 38 προτιμήσεις
– Διαχείριση θυμού: 42 προτιμήσεις
– Το πέρασμα στην εφηβεία: 39 προτιμήσεις
Άλλο…. Δυσορθογραφία: 3, διαχείριση άγχους: 4, Σχολική βία:2, Διαχείριση χρόνου: 2, Τρόποι μελέτης: 2, Τραύλισμα:1, διαχείριση ψέματος:1

Ο Σύλλογος Διδασκόντων λαμβάνοντας υπόψιν την πρώτη προτίμηση των γονέων «Βάζοντας όρια και κανόνες» που συγκέντρωσε 67 προτιμήσεις, αποφάσισε να οργανώσει σχετική με το θέμα αυτό ημερίδα το πρώτο δεκαημέρο του Μαρτίου.

Για την ημερομηνία, τους εισηγητές και το πρόγραμμα της συνάντησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση εντός των προσεχών ημερών.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση