Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου στο επόμενο διάστημα (Οκτ-Νοε)

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου στο επόμενο διάστημα (Οκτ-Νοε)

Αγαπητοί μαθητές και γονείς, σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία του σχολείου στο επόμενο  διάστημα.

Α. Εορτασμός   Εθνικής Εορτής 28ης Οκτωβρίου

 Τετάρτη  26 Οκτωβρίου:Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄, και Ε΄ θα παρακολουθήσουν τη γιορτή που ετοιμάζουν οι μαθητές της Δ΄τάξης την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει  κανονικά.

Πέμπτη  27 Οκτωβρίου :Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και οι γονείς των μαθητών της Δ΄τάξης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή το πρωί της  Πέμπτης 27 Οκτωβρίου .Ώρα προσέλευσης: 8:10 π.μ    Ώρα αποχώρησης: 10:30 π.μ   (Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.)

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου: Ώρα 10:30 π.μ. Προσέλευση των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄, που συμμετέχουν στην παρέλαση, στο προαύλιο του 1ο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής επί της οδού Αγίου Ιωάνου. (Συνοδοί των μαθητών έχουν οριστεί οι εκπαιδευτικοί Χριστιάννα Σπηλιώτη  και Τασιάννα Τσιάκου)

Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία μπροστά από τα Goodys για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

 

Β. Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών

Την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω των εκλογών που διεξάγονται σε πανελλήνιο επίπεδο  για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Γ. Εορτασμός επετείου 17ης Νοεμβρίου

Τετάρτη  16 Νοεμβρίου: Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ θα παρακολουθήσουν τη γιορτή που ετοιμάζουν οι μαθητές της Ε΄τάξης την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει  κανονικά.

Πέμπτη 17  Νοεμβρίου:Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή το πρωί της  Πέμπτης  17 Νοεμβρίου .Ώρα προσέλευσης: 8:10 π.μ    Ώρα αποχώρησης: 10:30 π.μ   (Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.)

 ***************************************

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

1.Για τους γονείς των μαθητών της Α΄τάξης, Τετάρτη 26 Οκτ. ώρες 1:20- 2:00 μ.μ

  1. Για τους γονείς των μαθητών Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε και ΣΤ τάξης, Πέμπτη 10 Νοε. ώρες 1:20-2:00 μ.μ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση