Αρχική » Χωρίς κατηγορία » To Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στο σχολείο μας

To Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στο σχολείο μας

2Είκοσι στελέχη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο) από το Τοπικό Τμήμα  Αγίας Παρασκευής  βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2016 στο σχολείο  στο πλαίσιο της συνεργασίας μας   με το Σ.Ε.Ο για την προώθηση αξιών όπως ο ανθρωπισμός, η αίσθηση καθήκοντος, ο εθελοντισμός, η συνεργασία, ο σεβασμός  στη φύση κ.α μέσω ομαδικών παιχνιδιών και  βιωματικών δράσεων.

Η ανταπόκριση της σχολικής μας κοινότητας κάτι παραπάνω από θετική, αφού πενήντα περίπου μαθητές μας βρέθηκαν με τους γονείς τους στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον Οδηγισμό.

Στελέχη του ΣΕΟ ενημέρωσαν τους γονείς για την οργάνωση, τους σκοπούς και  τις δράσεις του Σώματος ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιχνίδια γνωριμίας που καλλιεργούν κυρίως τη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα.

Ενημερώνουμε μαθητές/γονείς  όχι μόνο του 7ου Δημοτικού αλλά και όλων των  σχολείων της Αγίας  Παρασκευής που επιθυμούν να συμμετέχουν στις “οδηγικές” δράσεις, ότι  αυτές θα γίνονται κάθε Σάββατο ώρες 12:00 με 2:00 στο σχολείο μας  με ανοιχτή πρόσκληση για όλους. 

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από τη σημερινή πρώτη συνάντηση

1
3 4 6 7 8 12 13 15

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση