Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Στο DEREE για αναρρίχηση η Έκτη τάξη

Στο DEREE για αναρρίχηση η Έκτη τάξη

1

Ωραίο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλει … αλλά αθλητισμός δεν είναι μόνο τα γνωστά και προβεβλημένα αθλήματα. Υπάρχουν εξίσου ενδιαφέροντα και συναρπαστικά αθλήματα μη διαδεδομένα, τα οποία ένα σύγχρονο σχολείο οφείλει να κάνει γνωστά στους μαθητές.

24

Στο πλαίσιο αυτό οι τρεις γυμνάστριες του σχολείου μας, οι κυρίες Βαγγελιώ Τουραπή, Βάσω Μπουρογιάννη και Ασπασία Καστρίτση, σκέφτηκαν να φέρουν τα παιδιά της Έκτης σε μια πρώτη βιωματική εμπειρία με το άθλημα της αναρρίχησης.

Το ραντεβού με το Αμερικάνικο Κολέγιο (DEREE) κλείστηκε και σήμερα μετά από έναν εικοσάλεπτο αστικό περίπατο βρεθήκαμε στους αθλητικούς χώρους του Κολεγίου.

2

3

Οι κανόνες ασφαλείας δεδομένοι… λίγα λόγια για το άθλημα και μετά πράξη! Φύλακες άγγελοι «δια παν ενδεχόμενο» και καθοδηγητές οι έμπειρες εκπαιδευτές μας. Ενθουσιασμός, στόχος, σχέδιο δράσης, προσπάθεια και πείσμα να τα καταφέρουμε…να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε… όπως ακριβώς πρέπει να συμβαίνει και στη ζωή.
Το πιο ωραίο μάθημα για τα παιδιά!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διοίκηση του DERRE, στο προσωπικό του αθλητικού γραφείου και στον Αθλητικό Διευθυντή Θοδωρή Πρισκομάτη ο οποίος, ως φιλόξενος οικοδεσπότης, δεν παρέλειψε να μας ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις του κολεγίου.

4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 19 20 21 22 23


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση