Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ (Δευτέρα 25/1/2016 ώρα 6:00 μ.μ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ (Δευτέρα 25/1/2016 ώρα 6:00 μ.μ)

6Αγαπητοί γονείς, είναι σε εξέλιξη οι δράσεις συμμετοχικού σχεδιασμού του προαυλίου και της οδού Αρτέμωνος. Ήδη οι μαθητές κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος με το 1ο Εργαστήριο έχουν αποτυπώσει ιδέες και προτάσεις που θα ολοκληρωθούν με δύο ακόμα εργαστήρια. Χρειάζονται όμως οι ιδέες και οι προτάσεις οι δικές σας – των γονέων- προκειμένου να συνταχθεί μια ολοκληρωμένη πρόταση σχεδιασμού με τη συμμετοχή της σχολικής μας κοινότητας συνολικά (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί). Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί στο Δήμο, ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει άμεσα στη μελέτη και θα ολοκληρώσει το έργο της ανάπλασης προαυλίου και οδού Αρτέμωνος μέχρι το Σεπτέμβρη του 2016.
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε στο σχολείο την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ όπου εκπρόσωποι του Δήμου, επιστημονική ομάδα υποστήριξης, εκπαιδευτικοί και γονείς θα συζητήσουμε για τη δράση συμμετοχικού σχεδιασμού και θα αποτυπώσουμε τις δικές μας ιδέες και τους δικούς μας προβληματισμούς για το σχεδιασμό του χώρου.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Ιωάννης Λογοθέτης


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση