Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Δράσεις αγάπης

Δράσεις αγάπης

1Μέρες αγάπης, δράσης αγάπης!

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας, έδωσε καρπούς και έτσι 1900 ευρώ μοιράστηκαν στην Εστία Κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής «Φιλοθέη η Αθηναία», στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και στη ΦΛΟΓΑ .
Ευαισθησία και ανθρωπιά από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν  και στο Δ.Σ του συλλόγου γονέων που στήριξε οικονομικά και όχι μόνο την όλη προσπάθεια.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια προς τους γονείς  επιστολή της καθηγήτριας Αγγλικών κ. Ντίνας Γιαννοπούλου που από πλευράς εκπαιδευτικών είχε την κύρια ευθύνη οργάνωσης του παζαριού:

5Αγαπητοί Γονείς,

Με αυτή την μικρή επιστολή, θα ήθελα να σας εκφράσω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ που για τρίτη συνεχή χρονιά σταθήκατε δίπλα μας και δείξατε την μεγάλη σας ευαισθησία συμβάλλοντας στη συγκέντρωση του σημαντικού ποσού των 1.900 ευρώ, το οποίο θα βοηθήσει στην κάλυψη μέρους των αναγκών που αντιμετωπίζουν τα παιδάκια στα οποία θα δοθεί.
Κάθε φορά που σας καλεί το σχολείο μας είστε παρόντες και πρόθυμοι να συνεισφέρετε εσείς και τα παιδιά σας. Αυτό σας τιμά ιδιαιτέρως ως γονείς και ως ανθρώπους.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την οικονομική του υποστήριξη στην αγορά πολλών από τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε.
Θα ήταν μεγάλη παράλειψή μου να μην αναφερθώ στην κυρία Φωτεινή Πελέκη-Συρίγου που, επί τρείς μήνες, ήταν διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει σε ό,τι την χρειαστήκαμε και πάντα με χαμόγελο.
Και πάλι ευχαριστώ θερμά και σας εύχομαι Υγεία , Χαρά , Χρόνια Πολλά και Καλά μαζί με τα παιδιά σας.

Με εκτίμηση,
Η εκπαιδευτικός Αγγλικών
Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου


2 4 5 6 7 8


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση