Αρχική » Χωρίς κατηγορία » “Κάποιος γιορτάζει…” Μαγική βραδιά αφιέρωμα στο “Νέο Κύμα”

“Κάποιος γιορτάζει…” Μαγική βραδιά αφιέρωμα στο “Νέο Κύμα”

1

Τετρακόσιοι και πλέον γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι του σχολείου μας γέμισαν ασφυκτικά το εσωτερικό και τον περίβολο του θεάτρου του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, το βράδυ της Κυριακής 24 Μαΐου 2015, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία- αφιέρωμα στο ΝΕΟ ΚΥΜΑ: «Κάποιος γιορτάζει…» της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου Γονέων που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων με το Σύλλογο Γονέων.

Οι μελωδικές φωνές των παιδιών μας έσμιξαν με τις φωνές δύο σπουδαίων ερμηνευτών του Τάκη Κωνσταντακόπουλου και της Πόπης Αστεριάδη σε 23 κλασικά τραγούδια του Νέου Κύματος που… μεγάλωσαν γενιές και που όπως φάνηκε από το θερμό χειροκρότημα του κοινού εξακολουθούν να συγκινούν και στις μέρες μας.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο Σχολικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γαλάνης, ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Παιδείας Βασίλης Παληγιάννης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργαρίτα Δημητρίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Ησαίας, Δημήτρης Κονταξής, Έφη Καψοκεφάλου και Στέλλα Ψύλλα, οι πρώην Διευθυντές του σχολείου μας Θωμάς Κωστής και Βαίτσα Γαλήτου, οι Διευθυντές/ ντριες των Δημοτικών Σχολείων: 2ου Αγίας Παρασκευής Αγγελική Βελησαρίου, 3ου Αγίας Παρασκευής Στέργιος Τάτσιος, 4ου Αγίας Παρασκευής Βαρβάρα Γαλανού, 5ου Αγίας Παρασκευής Χαρά Μπούτα, 6ου Αγίας Παρασκευής Λένα Κουρμπάνη, 8ου Αγίας Παρασκευής Μάρθα Σαμαρά , 11ου Αγίας Παρασκευής Ραλλού Σερετέλλη, 4ου Χολαργού Γεωργία Οικονόμου, 2ου Χαλανδρίου Γιαννούλα Μούρκου και 16ου Χαλανδρίου Γιώργος Μπούρκουλα, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» Βασίλης Φουρτούνης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Μαίρη- Ρίσκ Καρακατσάνη, η Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου- Πευκακίων- Παραδείσου Βούλα Κουτσογιάννη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Βασίλης Σαβίδης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Γαβράς, ο πρώην Συνήγορος του Δημότη Στρατής Γραμματίδης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του Δήμου Βασίλης Τραυλός καθώς και εκπρόσωποι εθνικοτοπικών συλλόγων και συλλογικοτήτων της πόλης μας.

Οφειλόμενες ευχαριστίες:

Στα παιδιά της χορωδίας μας!!! Σε αυτά τα υπέροχα αγγελούδια που μας γέμισαν συναισθήματα και μας συγκίνησαν με τις ερμηνείες τους.

Στον Τάκη Κωνσταντακόπουλο και στην Πόπη Αστεριάδη για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να τραγουδήσουν με τα παιδιά.

Στη σπουδαία μουσικό και δασκάλα της χορωδίας Ιουλία Τζανετουλάκου. Δικής της ιδέα ήταν η πραγματοποίησης της συναυλίας, αυτή φρόντισε για την οργάνωση και δούλεψε ώρες πολλές στις πρόβες με τα παιδιά για να βγει αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.

Στους σπουδαίους μουσικούς που συνόδεψαν τα παιδιά στα τραγούδια: Ιουλία Τζανετουλλάκου (πιάνο) Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο (μπουζούκι), Δημήτρη Αλεξόπουλο (κιθάρα), Κώστα Μανίκα (βιολί) και Σάκη Διονυσόπουλο (κρουστά)

Στο Σάκη Μιχαλιέρη, πατέρα μαθητή του σχολείου μας ο οποίος ανέλαβε αφιλοκερδώς την βιντεοσκόπηση και τη φωτογράφηση της συναυλίας. Το υλικό του κ. Μιχαλιέρη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας σε επόμενη ανάρτηση .

1


1a 2 3 4 5 7


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση