Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Λειτουργία του σχολείου κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, της 17ης Νοεμβρίου και ημέρα εκλογών για Υπηρεσιακά Συμβούλια εκπαιδευτικών

Λειτουργία του σχολείου κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, της 17ης Νοεμβρίου και ημέρα εκλογών για Υπηρεσιακά Συμβούλια εκπαιδευτικών

Αγαπητοί μαθητές και γονείς σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία του σχολείου στον εορτασμό της  28ης Οκτωβρίου, της 17ης Νοεμβρίου και  την ημέρα των  εκλογών για τα  Υπηρεσιακά Συμβούλια  των εκπαιδευτικών…

Α. Εορτασμός Εθνικής Εορτής 28ης Οκτωβρίου

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄, και Ε΄ θα παρακολουθήσουν τη γιορτή που ετοιμάζουν οι μαθητές της Δ΄τάξης την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και οι γονείς των μαθητών της Δ΄τάξης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή το πρωί της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου .
Ώρα προσέλευσης: 8:10 π.μ Ώρα αποχώρησης: 10:30 π.μ (Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.)

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ώρα 10:30 π.μ. Προσέλευση των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄, που συμμετέχουν στην παρέλαση, στην οδό Αγίου Ιωάννου, μπροστά από το 1ο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής. (Συνοδοί των μαθητών έχουν οριστεί οι εκπαιδευτικοί Μπουρογιάννη Βάσω και Ανδριοπούλου Νάντια.)
Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία μπροστά από τα Goodys για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Β. Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών

Την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω των εκλογών που διεξάγονται σε πανελλήνιο επίπεδο για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γ. Εορτασμός επετείου 17ης Νοεμβρίου

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ θα παρακολουθήσουν τη γιορτή που ετοιμάζουν οι μαθητές της Ε΄τάξης την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή το πρωί της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου .
Ώρα προσέλευσης: 8:10 π.μ Ώρα αποχώρησης: 10:30 π.μ (Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.)


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση