Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Εκδήλωση για την αξία της Μεσογειακής Διατροφής

Εκδήλωση για την αξία της Μεσογειακής Διατροφής

1Η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Αξία της Μεσογειακής Διατροφής στη Ζωή μας».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών και των γονέων στην αξία της υγιεινής διατροφής και ιδιαίτερα της μεσογειακής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερεις Δήμους, από τις 2 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2013 και περιλαμβάνει τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Χρυσός Τρίφτης και ο Σεφ Φέρρης». Πρόκειται για ένα σατυρικό παραμύθι, με βασικούς άξονες την υγιεινή διατροφή και τη σύγχρονη τηλεγαστριμαργία. Μέσα από το ανατρεπτικό χιούμορ, τη διαδραστική σχέση ηθοποιών –κοινού και το έντονο μουσικό στοιχείο, περνάνε, χωρίς περιττούς διδακτισμούς, σαφή μηνύματα υπέρ του μέτρου και της σωστής υγιεινής διατροφής.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00-20:00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ηλέκτρα Αποστόλου, Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Κουντουριώτου & Νεότητος).

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00-20:00, στην αίθουσα θεάτρου Γυμνασίου Λυκείου Παλαιού Ψυχικού (Ροΐδη &Θεοτόκη).

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00-20:00, στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής (Νεαπόλεως 7).

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00-20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (Κτήμα Δηλαβέρη – Λητούς & Κύμης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση