Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ημέρα πολιτισμού και αθλητισμού

Ημέρα πολιτισμού και αθλητισμού

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου  οργανώθηκαν στο σχολείο μας  αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

 

Οι δράσεις ξεκίνησαν το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων  [ ο βροχερός καιρός ήταν απαγορευτικός για τα γηπεδάκια] με… παιχνίδια, χορούς, παραδοσιακές μουσικές και δρώμενα  και στη συνέχεια, όταν  ο καιρός καλυτέρεψε, συνεχίστηκαν στα γηπεδάκια με αθλοπαιδιές.

 

 

Λίγο αργότερα στην αίθουσα εκδηλώσεων προβλήθηκαν πέντε ταινιάκια που είχαν φτιάξει οι μαθητές των πέντε τμημάτων της Ε΄και ΣΤ΄τάξης  με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Σπύρου Δομαζάκη στο  κινηματογραφικό εργαστήρι που συμμετείχαν.

 

 

Ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» από μαθητές του Ολοήμερου και το πρόγραμμα έκλεισε  με την θεατρική παράσταση των μαθητών της ΣΤ΄ «Παραμύθι δίχως τέλος» . Οι παραστάσεις αυτές θα παιχθούν ξανά, αύριο το απόγευμα (6:00- 7:30 μμ) για τους  γονείς.

 

 

Μέρος των εκδηλώσεων παρακολούθησαν και οι μαθητές του 13ου Νηπιαγωγείου, που στο πλαίσιο της ομαλής τους μετάβασης στο Δημοτικό, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου,  στην  τραπεζαρία του Ολοήμερου, στην αίθουσα υπολογιστών, στην αίθουσα εικαστικών και στη βιβλιοθήκη.

 

Φωτογραφίες από τις  εκδηλώσεις (πλην θεατρικών παραστάσεων) εδώ 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση