Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Διοργάνωση χριστουγεννιάτικου παζαριού

Διοργάνωση χριστουγεννιάτικου παζαριού

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, υλοποιείται στο σχολείο μας πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο «ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ» και στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών στη λήψη του πρωινού γεύματος, ως προϋπόθεση μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής.

Η δράση αυτή εντάσσεται στα καινοτόμα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων βάσει του αριθμ.11345/09-10-2012 εγγράφου της Δ/νσης Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος και για να δοθεί ένα εορταστικό κλίμα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το σχολείο μας, την Τετάρτη 19-12-2012 από 17:30 έως 20:00, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι στην αίθουσα εκδηλώσεων. Το παζάρι θα συνεχιστεί και το πρωί της Παρασκευής, 21-12-2012.

Επίσης την Παρασκευή 21-12-2012,στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, το 1ο ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής θα παρουσιάσει στους μαθητές μας χριστουγεννιάτικα παραμύθια, παραδοσιακές συνταγές και διατροφικές συνήθειες παλαιότερων εποχών με έμφαση στο πρωινό. Θα παρουσιαστούν επίσης χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ και του σχολείου μας.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή των παιδιών με την προσφορά τους σε:

Βιβλία
• CD ή DVD
• Επιτραπέζια παιχνίδια
• Λούτρινα
• Στολίδια
• Γλυκά

Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε πως μπορεί να διατεθεί για να εμπλουτίσει το παζάρι μας.

Τα παραπάνω είδη θα εκτεθούν στο παζάρι και θα διατεθούν σε μαθητές και γονείς στη συμβολική τιμή του ενός (1) ευρώ.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για παροχή πρωινού στα παιδιά και για φιλανθρωπικό σκοπό στο ίδρυμα Χατζηκώστα (ορφανοτροφείο).


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση