Ενημέρωση

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου το σχολείο θα συμμετέχει στο εορταστικό πρόγραμμα της ενορίας για τους Τρεις Ιεράρχες.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εκκλησιασμός όλου του σχολείου για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών.

Την ίδια μέρα,  οι τάξεις Β και Στ, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ζωγραφίζω όπως…», επισκέφθηκαν το 49ο δημοτικό σχολείο Αθήνας.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου οι τάξεις Α και Β παρακολούθησαν τη μουσική παράσταση «Χίλιες και μία σελίδες» στο μέγαρο Μουσικής.

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαμόγελα!

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου το σχολείο μας ανοίγει και πάλι. Καλή Χρονιά!!

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, τελευταία μέρα μαθημάτων πριν τα Χριστούγεννα, όλο το σχολείο θα παρακολουθήσει θεατρική παράσταση. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου οι Α’ και Β’ τάξεις θα παρουσιάσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στις 18:00 μ.μ.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου – Επίδοση βαθμολογίας Α’ Τριμήνου

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις τάξεις Α’ και Β’, και επίδοση της βαθμολογίας Α’ τριμήνου για τις υπόλοιπες τάξεις.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου – Γιορτή Πολυτεχνείου

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου οι εκπαιδευτικοί του σχολείου παρακολούθησαν ενημερωτικοί βιωματική συνάντηση από την κ. Νικάκη Ειρήνη με θέμα «Πρώτες Βοήθειες και Πρόληψη Ατυχημάτων». Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου – Γιορτή Πολυτεχνείου

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του σχολείου μας για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/11/2015 στις 10:15 π.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΓΙΟΡΤΗΣ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου – Γεωπονική Σχολή (Α)

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου οι τάξεις Γ-Ε-Στ θα ξεναγηθούν στο χώρο της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 – Ενημέρωση Γονέων

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών, μετά τη λήξη των μαθημάτων.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 – Μπάντα της Πυροσβεστικής

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου το σχολείο μας θα γεμίσει μουσική! Η μπάντα της πυροσβεστικής υπηρεσίας θα μας επισκεφθεί για να κάνει παρουσίαση των μουσικών οργάνων στην αυλή του σχολείου.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου – Θέατρο

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου όλο το σχολείο θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «ο Σιμιγδαλένιος» στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.