ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “BRAVO SCHOOLS 2022”

Bravo Schools 2022! Ο Πανελλήνιος εκπαιδευτικός διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους έχει ξεκινήσει…

OΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Το Bravo Schools βρίσκεται στον 4 χρόνο υλοποίησής του, αναδεικνύοντας τις καλύτερες σχολικές προσεγγίσεις που έχουν αναπτυχθεί από τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τα σχολεία σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας που σχετίζονται με τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος για τους Παγκόσμιους Στόχους, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το World’s Largest Lesson, το επίσημο πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΟΗΕ σε συνέργεια με την UNICEF και την UNESCO, και το οποίο διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση των Ενεργών Πολιτών του αύριο, οι οποίοι θα αναλάβουν δράση απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας μέχρι το 2030.

Πολλαπλασιαστική δύναμη: οι μαθητές φορείς μηνυμάτων

Το σχολείο λειτουργεί ως ζωντανός πυρήνας ενημέρωσης, αφύπνισης και ενεργοποίησης των οικογενειών & των τοπικών κοινωνιών ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουν στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Η λειτουργία της διάχυσης από εκπαιδευτικό σε μαθητή και από εκεί στην οικογένεια και την τοπική κοινωνία έχει αλυσιδωτή αντίδραση σε πολλαπλά κοινά ανά την Ελλάδα.

ΤΟ BRAVO SCHOOLS ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY WEEK 2022

Εμείς συμμετέχουμε με διπλή υποψηφιότητα:

  • Με την δημιουργία αφίσας στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος για τα δικαιώματα των παιδιών:ΜΕ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ”.Η υποψηφιότητά μας εντάσσεται στην κατηγορία “Μαθητικές Δημιουργίες” και στον Παγκόσμιο στόχο:

    ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ”

    Δείτε την συμμετοχή μας πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

ΜΕ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ (inactionforabetterworld.com)

 

 

  • Με την συμμετοχή μας στην δημιουργία ενός Ομαδοσυνεργατικού παραμυθιού σε συνεργασία με 11 Δημόσια Νηπιαγωγεία με τίτλο:ΜΙΑ ΦΟΡΑ…….ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ”.Η υποψηφιότητα εντάσσεται στην κατηγορία “Συνεργατικά προγράμματα” και στον

    παγκόσμιο στόχο:

    ΕΙΡΗΝΗ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ”.

    H υποψηφιότητα για την συγκεκριμένη δράση στον διαγωνισμό, έχει δηλωθεί από την κυρία Χατζηαντωνάκη Καλλιόπη Προϊσταμένη ενός από τα συνεργαζόμενα Νηπιαγωγεία και συγκεκριμένα του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Λαμψάκου Ν. Ευβοίας.

Δείτε την συμμετοχή μας πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ 11 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (inactionforabetterworld.com)

 

Εμείς ευχαριστούμε όλες τις συναδέλφους για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου να π αράξουμε ένα αξιοπρεπές έργο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο αυτό..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *