ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2022-2023

Οι εγγραφές άρχισαν…

Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές των προνηπίων-νηπίων που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο Νηπιαγωγείο και οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από την 1η έως την 20ή Μαρτίου 2022.
Οδηγίες εγγραφής στα Νηπιαγωγεία σχολικό έτος 2022-2023

Στα Νηπιαγωγεία, για το σχολικό έτος 2022 – 2023  θα φοιτήσουν νήπια και προνήπια γεννημένα το 2017 και το 2018  . Η φοίτηση όλων των νηπίων/προνηπίων είναι υποχρεωτική.

Οι αιτήσεις εγγραφής των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία θα υποβληθούν αυστηρά από 1 έως 20 Μαρτίου 2021  .

Οι γονείς/κηδεμόνες θα υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για την εγγραφή νηπίου/προνηπίου που θα φοιτήσει για πρώτη φορά σε δημόσιο νηπιαγωγείο. 

Η Ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής θα υποβληθεί για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr .

 Στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι μαθητές ανεξαιρέτως αρκεί να υποβάλλουν σχετική αίτηση οι γονείς/κηδεμόνες τους .

  • Επισημαίνεται ότι η αποδοχή της αίτησης δε συνεπάγεται απαραίτητα φοίτηση του νηπίου/προνηπίου στη δηλωθείσα σχολική μονάδα. Η σχολική μονάδα φοίτησης του νηπίου/προνηπίου θα καθοριστεί μετά το πέρας της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων και αφού η αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατανείμει τις αιτήσεις σύμφωνα με τις διαθέσιμες θέσεις κάθε Νηπιαγωγείου.
  • Μετά την οριστικοποίηση των εγγραφών οι γονείς/κηδεμόνες θα ενημερωθούν για το Νηπιαγωγείο εγγραφής των τέκνων τους έως τις 10 Απριλίου 2022 .

Οι γονείς των νηπίων που κρίνεται  ότι έχουν ανάγκη επαναφοίτησης καταθέτουν  εγκαίρως και πριν τις 20 Μαρτίου 2022  αίτημα προς  το νηπιαγωγείο .

Οι αιτήσεις μετεγγραφής γίνονται αποδεκτές αυστηρά μέχρι τις 30 Απριλίου 2022 .

 Παρακαλούμε  για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από τα συνημμένα:

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ



Λήψη αρχείου

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ



Λήψη αρχείου

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ



Λήψη αρχείου

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ



Λήψη αρχείου

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ



Λήψη αρχείου

 

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ 6ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *