Βάφουμε αυγά!!!

Βάφουμε τα αυγά μας για το Πάσχα με τρεις διαφορετικούς τρόπους :

– Πρώτος τρόπος :

* Αυγά βρασμένα
*Χρώματα ζαχαροπλαστικής
* Ποτήρια διαφανή
Απορροφητικό χαρτί κουζίνας

Γεμίζουμε τα ποτήρια με νερό μέχρι την μέση. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο κάθε ποτήρι διαφορετικό χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Βουτάμε τα αυγά μέσα στα ποτήρια ένα ένα. Τα αφήνουμε τουλάχιστον μισή ώρα. Στο τέλος τα βγάζουμε από τα ποτήρια και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν.

– Δεύτερος τρόπος :

*Αυγά βραστά.
*Απορροφητικό χαρτί
*Λαστιχάκι
Χρώματα ζαχαροπλαστικής.

Τυλίγουμε τα αυγά μας στο απορροφητικό χαρτί και τα κλείνουμε με ένα λάστιχο στο επάνω μέρος.
Στην συνέχεια ρίχνουμε επάνω στο χαρτί σταγόνες χρωμάτων ζαχαροπλαστικής.
Τα αφήνουμε τουλάχιστον 24 ώρες τυλιγμένα.
Όταν τα βγάλουμε από το χαρτί έχουμε δημιουργήσει αυγουλάκια “έργα τέχνης”

* Τρίτος τρόπος

Αν έχουμε στο σπίτι κηρομπογιές μπορούμε να ζωγραφίσουμε επάνω στα βρασμένα αυγά ότι σχέδιο θέλουμε και στη συνέχεια τα βουτάμε σε όποιο χρώμα επιθυμούμε. Το χρώμα της κηρομπογιάς παραμένει πάνω στο αυγό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!!!!

Καλές δημιουργίες!!!!!Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και εσωτερικός χώροςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητόΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *