ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2017-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές νηπίων πραγματοποιούνται με την παρουσία του εγγραφέντος νηπίου. Χωρίς το παιδί εγγραφή δεν θα γίνεται .Αρχίζουν στις 2-5-2017 και τελειώνουν στις 19-5-2017.

Αφορούν νήπια που έχουν γεννηθεί το έτος 2012 και 2013 και τα παιδιά που ανήκουν στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών: από Οπλαρχηγού Βόγκλη και Αναπαύσεως αριστερά κατεβαίνοντας από Μοσχοπόδι ως Αποστόλου Παύλου, Αγίου Νικολάου και Πουλοπούλου, αριστερά ανεβαίνοντας την Πουλοπούλου ως τον κόμβο του Ταχίου και το κομμάτι μεταξύ Σοφοκλέους και Στεφάνου Ματατζή.

Οι ημέρες και ώρες εγγραφών θα είναι οι εξής:

Tρίτη   2/5/2017 έως 19/5/2017    12:10-13:00

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

  1. Λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟΥ κλπ στο όνομα των κηδεμόνων (γονέων) όπως προβλέπεται από το άρθρο 1, του Π.Δ. 200/98 (ΦΕΚ 161/1998)
  2. Ατομικό βιβλιάριο υγείας
  3. Ατομικό δελτίο υγείας μαθητή (δίνεται από το σχολείο) σύμφωνα με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο (Α.Δ.Υ.Μ.)
  4. Βεβαίωση εργοδότη και για τους δυο γονείς ή κάρτα ανεργίας αν είναι άνεργοι (για τα νήπια και προνήπια του τμήματος προαιρετικού ωραρίου)

Στο Προαιρετικό Πρόγραμμα του νηπιαγωγείου δύνανται να εγγράφονται:   α) τα νήπια/προνήπια των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, β) τα νήπια/προνήπια των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους    σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους).

Δεν επιτρέπεται πρόωρη αποχώρηση Νηπίων/Προνηπίων από το Προαιρετικό Πρόγραμμα. Το ωράριο λειτουργίας και η υποχρεωτικότητα της φοίτησης, τηρούνται καθ’ όλο το διδακτικό έτος.

 

Όσον αφορά τα προνήπια δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας και θα φοιτήσουν εάν και εφόσον οι θέσεις δεν καλυφτούν από νήπια. Η φοίτηση τους θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των νηπίων (των παιδιών που έχουν γεννηθεί το έτος 2012)

Αν τότε υπάρξουν θέσεις για όλα τα προνήπια της λίστας αναμονής θα φοιτήσουν όλα  

  • αν ο αριθμός των θέσεων είναι μικρότερος από τον αριθμό των προνηπίων θα γίνει κλήρωση
  • αν δεν υπάρχουν θέσεις θα φοιτήσουν σε άλλα νηπιαγωγεία αν και εφόσον το επιθυμούν οι γονείς

 

Σημείωση: αποδείξεις διευθύνσεων οι οποίες δεν είναι στο όνομα των κηδεμόνων δε θα γίνονται δεκτές για εγγραφή. Κηδεμόνες είναι ο πατέρας ή η μητέρα διαφορετικά χρειάζεται χαρτί κηδεμονίας.

 

                                    Η προϊσταμένη

                                του 6ου νηπιαγωγείου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *