Πρόσκληση από τους μαθητές της Α΄ Δημοτικού του σχολείου μας για την παράσταση “Στη Χώρα των Αγραμμάτων”

Ιούν 201922

Στο πλαίσιο της Ομαλής Μετάβασης των μαθητών μας στο Δημοτικό, δεχτήκαμε μια πρόσκληση από τους μαθητές της Α΄ Τάξης οι οποίοι παρουσίασαν το έργο του Βασίλη Αναστασιάδη “Στη Χώρα των Αγραμμάτων”.

Η Υπόθεση έχει ως εξής: Απηύδησαν τα γράμματα από την κακή μεταχείριση που τους γίνονταν στη χώρα τους (που τα μεταχειρίζονταν στην αργκό) και πήραν των ομματιών τους για άλλες χώρες. Εκεί όμως συνάντησαν άλλα… Βρέθηκαν χωρίς δουλειά, γιατί η χώρα στην οποία κατέληξαν δεν είχε ιδέα από γράμματα! Με την εξυπνάδα τους όμως κατάφεραν να προσελκύσουν το λαό της χώρας των Αγραμμάτων και να τους μάθουν να γράφουν λέξεις, να εκδίδουν βιβλία και όλα τα καλά που προέρχονται απ’ τα γράμματα…

Οι μαθητές μας το παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς είδαν όλα τα γράμματα με τη σειρά αλλά και τα σημεία στίξης να  παρελαύνουν από μπροστά τους και η μάγισσα Γραφούλα να κάνει μικρά και μεγάλα θαύματα!

                           

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση από τους μαθητές της Α΄ Δημοτικού του σχολείου μας για την παράσταση “Στη Χώρα των Αγραμμάτων”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων