Η Γιορτή της Λήξης!

Ιούν 201922

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Λήξης και για τα δυο Τμήματα του Νηπιαγωγείου μας την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 το απόγευμα στην αυλή του σχολείου. Ήταν μια γιορτή την οποία σχεδιάσαμε από κοινού με τον Σύλλογο Γονέων και η οποία περιελάμβανε τραγούδια, παιχνίδια και χορούς.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά χόρεψαν τα τραγούδια “Καλοκαίρι μου γλυκό”

 

“Καλοκαίρι μου μυρίζει”

    

“Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο”

      

“Ο Παγωτατζής”.

               

Παίξαμε με μπαλόνια:

Παιδιά και γονείς σε ζευγάρια είχαν δέσει από ένα μπαλόνι στο πόδι τους και ο ένας προσπαθούσε να σπάσει το μπαλόνι του άλλου πατώντας το. Νικητής όποιος έμενε με το μπαλόνι του χωρίς να του το σπάσουν.

            

Τα παιδιά κρατώντας από ένα μπαλόνι έκαναν αγώνες σε ζευγάρια προσπαθώντας να τα σπάσουν αφού καθίσουν επάνω τους με δύναμη.

     

Αγώνες με κουταλάκια και καραμέλες: Κάθε παιδί κρατούσε με το στόμα του ένα κουτάλι με μια καραμέλα μέσα. Νικητής όποιος το μετέφερε μέχρι ένα καθορισμένο σημείο χωρίς να του πέσει η καραμέλα!

  

Παιχνίδι με μανταλάκια: Το κάθε παιδί έπρεπε να στερεώσει στη μπλούζα του γονέα του όσα περισσότερα μανταλάκια μπορούσε! Νικητής όποιος είχε στερεώσει τα πιο πολλά!

     

Σκυταλοδρομίες μετ’ εμποδίων!

   

Η γιορτή μας έκλεισε με το τραγούδι “Γεια σου κύριε Μενεξέ!”

 

Στο τέλος μοιράστηκαν παγωτά και απολαύσαμε τον πλούσιο μπουφέ με εδέσματα φτιαγμένα από τους γονείς και τις γιαγιάδες!

Ευχαριστούμε ολόθερμα τον Σύλλογο Γονέων και τον καθένα ξεχωριστά για την βοήθεια που μας προσέφερε ακούραστα και με μεγάλη προθυμία σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Γιορτή της Λήξης!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων