Στο Αεροδρόμιο!!!

Απρ 20199

Στο πλαίσιο της ενασχόλησής μας με τα Μέσα Μεταφοράς πραγματοποιήσαμε σήμερα επίσκεψη στο Αεροδρόμιο “Ιωάννης Καποδίστριας” του νησιού μας.

Είδαμε τους χώρους , τα οχήματα ανεφοδιασμού καυσίμων, τις σκάλες που ανεβαίνουν στα αεροσκάφη,

τα οχήματα  με τους ειδικούς μοχλούς που ωθούν τα αεροσκάφη προς τα πίσω,

και ανεβήκαμε στον Πύργο Ελέγχου!

      

Εκεί μας υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι και μας εξήγησαν πώς λειτουργούν τα διάφορα όργανα, πώς επικοινωνούν με τους πιλότους των αεροσκαφών, τι γλώσσα χρησιμοποιούν και μας έδειξαν από ψηλά τον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης και τα οχήματα που περίμεναν την άφιξη των αεροσκαφών.

                      

Απάντησαν με μεγάλη προθυμία στις ερωτήσεις που τους έθεσαν οι μικροί μαθητές και παρακολουθήσαμε την προσγείωση ενός αεροσκάφους!

      

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη μητέρα του μαθητή μας Παύλου η οποία οργάνωσε την επίσκεψή μας στο Αεροδρόμιο, επίσης ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους για την ζεστή υποδοχή και ξενάγηση αλλά και τους γονείς που μας συνόδευσαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της επιθυμίας μας να επισκεφθούμε τον χώρο αυτό.

 

 

2 σχόλια στο άρθρο

“Στο Αεροδρόμιο!!!”

  1. 14 Απριλίου, 2019 στις 19:27       Σταυρακάκη Πέπη Έγραψε:

    Μπράβο στις κυρίες και στα νηπιάκια για την ξεχωριστή εμπειρία που ζήσατε!


    • 15 Απριλίου, 2019 στις 17:11       6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Έγραψε:

      Πάντα έχουμε στόχο να δημιουργούμε ένα όσο το δυνατόν ελκυστικό περιβάλλον μάθησης γεμάτο με ερεθίσματα, λαμβάνοντας υπόψη και τα ενδιαφέροντα των μικρών μαθητών μας! Ευχαριστούμε πολύ για τα εμψυχωτικά σας λόγια!
      Οι νηπιαγωγοί


Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων