Tο βραβείο μας από την «Κερκυραίων Πρωτοβουλία»!

Φεβ 201417

Με μεγάλη χαρά αλλά και τιμή παραλάβαμε το βραβείο του Νηπιαγωγείου μας από την «Κερκυραίων Πρωτοβουλία», το Σάββατο 8/2/14, για την αξιοσημείωτη συγκομιδή καπακιών, ώστε οι τελευταίοι να προβούν στην αγορά δύο αμαξιδίων για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Είμαστε τόσο χαρούμενοι, μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί, που συνεχίζουμε ακάθεκτοι τη συλλογή κάθε είδους καπακιού και στην τρέχουσα σχολική χρονιά, παράλληλα με την ανακύκλωση που κάνουμε στα άχρηστα υλικά μας!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Επειδή, ωστόσο, το βραβείο αυτό ανήκει ΚΑΙ στα παιδάκια που φοίτησαν πέρσι στο Νηπιαγωγείο μας και στην πλειονότητά τους φοιτούν φέτος στα τμήματα της Α’ τάξης του συστεγαζόμενου 6ου Δημοτικού Σχολείου, τα επισκεφτήκαμε όλο περηφάνεια, ώστε να μοιραστούμε το βραβείο μαζί τους. Χάρη στη δική τους επισταμένη συγκομιδή, καταφέραμε πολλά! Όλοι μαζί, μπορούμε!

στην α' δημοτικού

από κάτω από: δραστηριότητες, ενημέρωση γονέων, κλασικό τμήμα, ολοήμερο τμήμα, υλοποίηση προγραμμάτων| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Tο βραβείο μας από την «Κερκυραίων Πρωτοβουλία»!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων