Αγαπητοί  γονείς σας καλωσορίζουμε στο Νηπιαγωγείο μας και στο Ιστολόγιό μας.   Εδώ  μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις δράσεις του Νηπιαγωγείου μας στα πλαίσια του  εκπαιδευτικού μας  προγράμματος , να διαβάσετε ανακοινώσεις, να δείτε προτάσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τα παιδιά.

Ένα υπέροχο ταξίδι στη γνώση, στη φαντασία,  στη χαρά και στο παιχνίδι μόλις ξεκινά! Σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες για να προσπαθήσουμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα κλίμα αλληλοεκτίμησης, συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

                                    

              ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

 

Τη Δευτέρα οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο έχοντας κάνει self-test την ΚΥΡΙΑΚΗ το βράδυ ή τη ΔΕΥΤΕΡΑ το πρωί. Στη συνέχεια θα προσέρχονται στο σχολείο με self-test, που θα κάνουν 2 φορές τη βδομάδα και θα ελέγχεται κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις Εκπαιδευτικούς.
Δηλώνετε το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας https://self-testing.gov.gr

στην οποία θα εισέρχεστε με τους κωδικούς taxisnet ή χρησιμοποιείτε τη χειρόγραφη βεβαίωση, στην οποία θα πρέπει να σημειώνετε τον κωδικό που θα λαμβάνετε από την ηλεκτρονική δήλωση του αποτελέσματος.

Από 8/9 έως και 17/9 διατίθενται στα φαρμακεία 6 self-test για κάθε μαθητή για τρείς εβδομάδες ( για όλο το Σεπτέμβριο δηλαδή).
Σας περιμένουμε στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και παρακαλούμε για την τήρηση των αποστάσεων και τη χρήση μάσκας στο χώρο του σχολείου, συμβάλλοντας με σεβασμό και υπευθυνότητα στην εύρυθμη λειτουργία του.

Οι νηπιαγωγοί του 6 Νηπιαγωγείου Καρδίτσας.