ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ: ΠΕΤΡΟΣΟΥΠΑ

 

1 32 4

 

 

Με μεγάλη χαρά όλοι μας ,παιδιά και εκπαιδευτικοί, παρακολουθήσαμε την κουκλοθεατρική παράσταση : “Η Πετρόσουπα” από την εξαιρετική ομάδα ” ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ” . Η πετρόσουπα ειναι παραμύθι που μιλά για το θαύμα της αγάπης, της  φιλίας, της συναδέλφωσης.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ : ” Κατοικίδια ζώα-Μέλη της Οικογένειας”

2 3 3 1

 

4

 

 

Καλεσμένος στο σχολείο μας ,στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων ήταν ο Jon Garstang και η σκυλίτσα του η Luna. Ο κ. Jon Garstang είναι εκπαιδευτής θετικής εκπαίδευσης σκύλων και εθελοντής και συνεργάτης της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Garstang παρουσίασε εθελοντικά ,σε περίπου 120 παιδιά το πρόγραμμά του ,το εξαιρετικό βιβλίο του και ακούσαμε το τραγούδι του για τα ζώα : Underdog*.

O Jon και η Luna ,έδειξαν στα παιδιά τις ανάγκες των κατοικιδίων, τον σωστό τρόπο συμπεριφοράς μας απέναντί τους,τα λάθη που κάνουμε αλλά και τις αξίες και τα συναισθήματα που μας προσφέρουν απλόχερα τα σκυλιά αλλά και όλα τα ζώα γενικότερα.Τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις και στο τέλος πλησίασαν με τον σωστό τρόπο τη γλυκειά και ήρεμη Luna,η οποία έδωσε αγάπη προς όλα τα παιδιά ,αλλά και σε εμάς τις εκπαιδευτικούς. 

Ευχαριστούμε τον κ. Jon Garstang και την Luna για την εξαιρετική παρουσίαση! Εις το επανιδείν !

*https://www.youtube.com/watch?v=pon7zQoaGjU

 

 

ΚΗΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

 

2 2

1 2

 

 

 

 

 

 

Στις 4 Νοεμβρίου επισκεφτήκαμε τους Κήπους του Μάρκου, στην παλιά πόλη και μάθαμε πολλά πράγματα σχετικά με αυτόν. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψη και το πολύ όμορφο βιβλίο! Είναι πια από τα πιο αγαπημένα μας μέρη στη Ρόδο! Το κολατσιό μας το φάγαμε με πικ νικ στην τάφρο. 

 

ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ..

231

 

 

 

Γιορτάσαμε την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ,στις 30/9 , πηγαίνοντας περίπατο στο πάρκο και παίζοντας ομαδικά παιχνίδια. Οι αθλοπαιδειές συνεχίστηκαν στην αυλή με ατομικά και ομαδικά παιχνίδια.