Εκπαιδευτική Επίσκεψη BeeBot “Μελισσοπεριπέτειες”

Την Τρίτη 30 Μαΐου, η μέλισσα BeeBot επισκέφθηκε το σχολείο μας για να παίξουμε και να μάθουμε έννοιες όπως η κατεύθυνση, ο προσανατολισμός, η αρίθμηση, η μέτρηση, το μήκος, το μέγεθος και άλλα πολλά!
Μέσω της μεθοδολογίας STEM (Science Technology Engineering Mathematics) και της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, της διερευνητικής διαδικασίας και της συνεργασίας, οι μαθητές μας καλέστηκαν να επιλύσουν προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Αξιοποιώντας τις Θετικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά, η κυρία Έφη με την ανεκτίμητη βοήθεια της μέλισσας Beebot, μας πήγε μια βόλτα στη ζούγκλα για να δούμε τα ζώα και να βρούμε τις καλύτερες διαδρομές έτσι ώστε να βρεθούν ξανά οι μαμάδες με τα μικρά τους!
Κυρίαρχη θέση στην σημερινή μας εκπαιδευτική επίσκεψη είχε η ανάδειξη των ιδεών των μαθητών, η καινοτομία και η δημιουργικότητα. Η τάξη μετατράπηκε σε εργαστήριο κάνοντας τη μάθηση μια βιωματική και διασκεδαστική διαδικασία.































































