Yποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου για Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Πρόσθετου Μ.Δ. για Εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ

Οι διαδικασίες για την υποβολή του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ αρχίζουν από την Παρασκευή 25 Ιουνίου και θα λήξουν πριν τα τέλη του Ιουλίου.
Πιο αναλυτικά:
Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 25 Ιουνίου, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή του, κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.
Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), από την Παρασκευή 25 Ιουνίου ως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Για διευκόλυνση και αποφυγή συνωστισμού της διαδικασίας παρακαλούνται οι μαθητές να προσέλθουν τις συγκεκριμένες ώρες για κωδικό μηχανογραφικού και παραλαβή απολυτηρίων (σήμερα έως 2.00μ.μ)

ΗΜΕΡΑ 9:00-11:30 11:30-13:30 13.30-14:00
ΔΕΥΤΕΡΑ ολοκλήρωση ελέγχου Γ1 Γ1 και ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΤΡΙΤΗ Γ2 Γ3 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ Γ4 Γ5 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

 



Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Γ Λυκείου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.