Αρχική » Εκδηλώσεις » Παρουσίαση Θεατρικής Παράστασης.

Παρουσίαση Θεατρικής Παράστασης.

Την Κυριακή 09-06-19 και ώρα 20:30 μ.μ στο κηποθέατρο της Νίκαιας παρουσιάστηκε η Θεατρική παράσταση “Η τελευταία μαύρη γάτα” του Ευγένιου Τριβιζά.


Συγχαρητήρια στους μαθητές της θεατρικής ομάδας  μας για την εξαιρετική ερμηνεία τους!!! Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια γερμανικών κ. Αθανασία Σακιώτη για την σκηνοθεσία της παράστασης, την κ. Παρασκευή Δράκου- Διράκου ( καθηγήτρια φιλολογικών) για την επιμέλεια σκηνικών – κουστουμιών, την κ. Λυδία Γιαννακάκη (καθηγήτρια τεχνολογίας) για την επιμέλεια των σκηνικών και την κ. Μαρία Κουράκου για την επιμέλεια του μακιγιάζ.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκ/σης του Δήμου Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη κ. Χατζηπαυλίδη  για το άμεσο κάλεσμα μεταφοράς σκηνικών με τις υπηρεσίες του δήμου μετά το κάλεσμα της Διεύθυνσης του σχολείου.
Επίσης την κ. Παπανικολάου Ειρήνη πρόεδρο του συλλόγου γονέων και τον κ. Λεκκάκο Αντώνη γραμματέα για την βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση της παράστασης.       

Στην Θεατρική παράσταση παρευρέθησαν & μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ιωακειμίδης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκ/σης κ. Χατζηπαυλίδης,  η κ. Αραβαντινού υπεύθυνη εθελοντισμού & και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου καθώς & πλήθος κόσμου.                                                           Ευχόμαστε και του χρόνου.

Από την Διεύθυνση. 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση