Μαΐ 16 2020

Ενημέρωση για την πολυήμερη εκδρομή του εξωτερικού

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Ενημέρωση για την αναβληθείσα εκδρομή του εξωτερικού

Αγαπητοί γονείς/μαθητές γνωρίζοντας ότι οι εκπαιδευτικές εκδρομές εντός και εκτός της χώρας που φέρνουν τους μαθητές σε επαφή με τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, την ιστορία, την τέχνη και την τεχνολογία του λαού μας και άλλων λαών, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής διαδικασίας. Όμως το κλείσιμο των σχολείων λόγω κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν σχολικές εκδρομές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό λόγω του συνεπειών της πανδημίας.

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 13-4-2020 ΦΕΚ 84Α/13.04.2020  για αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας.»Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως αντί επιστροφής χρημάτων οι προκαταβολές που έχουν ήδη δοθεί για τις σχολικές εκδρομές δεν θα επιστρέφονται και αντί αυτών θα εκδίδονται voucher. Το voucher θα είναι ίσο σε αξία με τα χρήματα της προκαταβολής και μπορεί να αξιοποιηθεί για άλλο ταξίδι από τον μαθητή, μέσα σε διάρκεια 18 μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Πεντέρη Ολυμπία.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

7 Σχόλια
RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση