Απρ 29 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ LET’S DO IT CREECE

Let‘s do it Greece!!

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος Γονέων 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας.
Με αφορμή την σχολική εβδομάδα εθελοντισμού  το σχολείο μας συμμετείχε με δράσεις  βελτιώνοντας και να κάνοντας ευχάριστο το χώρο του σχολείου!! Έβαψαν, φύτευσαν, κατασκεύασαν παγκάκια, καθάρισαν,έπαιξαν αλλά το σημαντικότερο είναι ότι διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν όλη τη διαδικασία!!! Επίσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον εθελοντισμό, την ανακύκλωση,τη μόλυνση του περιβάλλοντος και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο καθένας μας σε όλα αυτά!!
Φέτος,επιπλέον, είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας και το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Νίκαιας, όπου ενημέρωσαν τα παιδιά για τις δράσεις τους μέσω προβολής βίντεο. Επιπλέον έπαιξαν ένα παιχνίδι και έστησαν μία σκηνή!!
Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  την υπεύθυνη του τμήματος εθελοντισμού και περιβάλοντος του Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη  κ. Αραβαντινού, τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Άννινο τον υπεύθυνο των σχολικών χώρων κ. Κουβάτσο, και το βοηθητικό προσωπικό του δήμου , τους προσκόπους του 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νίκαιας Τάσο Τσιμπλάκη,Ελευθερία Δερμάτη, Στέλιος Γιαννέλος, Γιώργος Κατσιρούμπας για την συνεργασία και την υποστήριξη της δράσης την κ. Αλεβιζάτου για την διάθεση χρωμάτων και ρολών!! Και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία.

 

7 Σχόλια
RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση