ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ (ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ -ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ)

 

Αξιότιμοι  Γονείς  και Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΥΠΑΙΘΑ για την Ενισχυτική Διδασκαλία στα Γυμνάσια, έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα  του σχολείου μας τη σχετική  Υπεύθυνη Δήλωση σε επεξεργάσιμη μορφή (word αρχείο).

Εάν θέλετε να παρακολουθήσει το παιδί σας κάποιο από τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας που αναγράφονται στην Υπεύθυνη δήλωση, μετά την λήξη των μαθημάτων του σχολείου, (οι ώρες ανακοινώνονται όταν σχηματιστούν τα τμήματα) μπορείτε να  αποστείλετε/υποβάλλετε αυτό το αρχείο στο e-mail του σχολείου mail@6gym-ioann.ioa.sch.gr σε ηλεκτρονική μορφή, αφού πρώτα το συμπληρώσετε και το υπογράψετε.

               Παρακαλούμε πολύ, η ηλεκτρονική ή δια ζώσης υποβολή της αίτησης  να γίνει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες!

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η ενισχυτική διδασκαλία θα γίνει στο κτίριο του 6ου  Γυμνασίου, μόνο στην περίπτωση που συγκεντρωθεί ο μεγαλύτερος αριθμός αιτήσεων- δηλώσεων μαθητών του, σε σχέση με όμορα σχολεία. Όμως, σημειώνουμε πως  αν τελικώς τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας γίνουν σε άλλο σχολείο, οι μετακινήσεις θα επιβαρύνουν τους μαθητές και γονείς των μαθητών που θα μετακινούνται.

 

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση του σχολείου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Διευθύντρια

Αικατερίνη Μπάκα, ΠΕ02

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΓΙΑ-ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

αίτηση-δήλωση,μαθημάτων,2023-24