27-9-2019 6η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού

Την  Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο εορτασμού της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019, που φέτος εναρμονίστηκε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019, το 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας οργάνωσε αθλητικές – κινητικές δραστηριότητες για κάθε τάξη.

Με σύνθημα “Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου” οι μαθητές συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός και εκτός σχολείου.

Οι μαθητές της Α’ τάξης πραγματοποίησαν πεζοπορία από το σχολείο μας, παράκτια στην περιοχή Παπαθανασίου -Συκιές -Τένις. Στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, που μας παραχωρήθηκαν από τον όμιλο και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό, έπαιξαν τένις, ρακέτες και μπάντμιντον. Ακόμη ασχολήθηκαν με τα παραδοσιακά παιχνίδια μήλα, μαντηλάκι, σχοινάκι και έπαιξαν βόλεϊ.

Οι μαθητές της Β’ τάξης μετακινήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας. Εκεί, με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών των αθλητικών συλλόγων Ευβοϊκού και Νεάπολης, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε θερμά, δοκιμάστηκαν στα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού: ταχύτητες, άλμα εις μήκος, σκυταλοδρομίες και ρίψεις.

Οι μαθητές της Γ’ τάξης παρέμειναν στο χώρο του σχολείου και συμμετείχαν σε αγώνες καλαθοσφαίρισης , πετοσφαίρισης και επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *