0 1

Επίσκεψη της Ομάδας Διαμεσολάβησης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου

Δράσεις Εκπαιδευτικά προγράμματα

Η ομάδα Διαμεσολάβησης του Σχολείου μας, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 5ο Δημοτικό Αγίου Δημητρίου, μετά από πρόσκληση της εκπαιδευτικού κας Χ. Κοτσοπούλου.

Στο πλαίσιο της διάχυσης καλών πρακτικών που αφορούν στην ειρηνική επίλυση διαφορών, η ομάδα μαθητών-διαμεσολαβητών και μαθητριών-διαμεσολαβητριών έκανε παρουσίαση του προγράμματος διαμεσολάβησης όπως αυτό διενεργείται στο 6ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου, στους μαθητές και στις μαθήτριες της ΣΤ τάξης Δημοτικού, ενώ μετά το πέρας αυτής, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μαθητών και μαθητριών των δύο σχολείων.

1 1

Ευχαριστούμε θερμά την Εκπαιδευτικό κυρία Κοτσοπούλου και τη Διευθύντρια κυρία Μ. Χασίδου, καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ τάξης του 5ου Δημοτικού Αγίου Δημητρίου για τη θερμή φιλοξενία.

Την ομάδα Διαμεσολάβησης του Σχολείου μας απαρτίζουν οι εξής μαθητές και μαθήτριες:

Από την Α’ Γυμνασίου: Αγγελική Πατηνιώτη, Ελισάβετ Σοφιανοπούλου

Από την Β’ Γυμνασίου: Νίκος Βασιλαδιώτης, Δημήτρης Γκαραλιάκος , Ίριδα Δευτερήγου, Φοίβη Δευτερήγου, Μαρία Κανδαράκη, Σωτήρης Σαπουντζής

Από την Γ’ Γυμνασίου: Θέμης Μπακάλης, Χρήστος Σοφιανόπουλος

Την ομάδα Διαμεσολάβησης του Σχολείου μας συντονίζουν και εκπαιδεύουν οι εξής καθηγήτριες: Α. Γκόγκογλου, Μ. Μελιδόνη, Κ. Πάτρα

 

2 1