Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του Ομίλου Πράσινη Επιχειρηματικότητα με τη ReUZ+ στις 15/5/2023, πραγματοποιήθηκε η τελική παρουσίαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο Gen–E 2023. Συγκεκριμένα η ReUZ+ συμμετέχει στον ψηφιακό διαγωνισμό του JA Europe Green Manufacturing Award για μαθητικές επιχειρήσεις που προωθούν την Καινοτομία και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (Innovation & Sustainability) αλλά και στο Virtual expo Gen-E 2023 του Junior Achievement Europe με δημιουργία εικονικού περιπτέρου, διοργάνωση με συμμετέχοντες από 41 ευρωπαϊκές χώρες.
Έτσι στις 24/5/2023 πραγματοποιήθηκε Live Opening του Virtual expo Gen-E 2023 του Junior Achievement Europe με ζωντανή διαδικτυακή παρουσία των μαθητών και μαθητριών του Ομίλου ReUZ+ στο Virtual expo Gen-E 2023 και παρουσίαση και προώθηση στο εικονικό περίπτερο της ομάδας.
Αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 14/7/2023, είναι ανοιχτή Ψηφοφορία Public Choice Award. Μπορείτε να μπείτε στο https://expo.gen–e.eu/expo, να επιλέξετε JA Company, Greece, ReUZ+, να περιηγηθείτε στο εικονικό περίπτερο και να μας ψηφίσετε πατώντας VOTE.
Ακολουθεί η Έκθεση Αποτίμησης του Ομίλου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ΦΕΚ Τεύχος Β’ 4509/25.08.2023.