6C1C1DFE C8D7 4EB3 B614 062A3A8547EF

Η Ψηφοφορία άρχισε! Στηρίξτε την ReUZ+!

Γενικά νέα Δράσεις Εκπαιδευτικά προγράμματα

Στο σχολείο μας υλοποιείται πρόγραμμα συνεκπαίδευσης με το ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο του οποίου έχει δημιουργηθεί μια συνεργατική εικονική μαθητική επιχείρηση, η ReUZ+ με αντικείμενο δραστηριότητας τη Συλλογή και τη Δημιουργική Επαναχρησιμοποίηση Παλαιών Μαγειρικών Σκευών και Εργαλείων, με σκοπό την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Το πρόγραμμα έχει ενταχθεί στη Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» Junior Achievement Greece, οργανισμός μέλος του παγκόσμιου Junior Achievement Worldwide που έχει οριστεί για το 2022 υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου και την βοήθεια σημαντικών ανθρώπων δημιούργησαν ένα εξαιρετικό promo Video (σύνδεσμος promo video :
https://youtu.be/d0g8dgebBc8) με το οποίο διαγωνίζονται στον αντίστοιχο διαγωνισμό.

Βασικό κριτήριο του διαγωνισμού είναι η ψηφοφορία του κοινού.
Για να ψηφίσετε στον διαγωνισμό χρησιμοποιείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://jagreece.org/promovoting/vote-2022/
κατεβαίνετε περίπου στα 2/3 της σελίδας, βρίσκετε το ReUZ+, με το υπέροχο μπλε πολύχρωμο λογότυπο, κάνετε Click στο αριστερό στρογγυλό κουμπάκι για να εμφανιστεί το “tick”:

5D96C6A9 18D8 47F8 8849 92BAFC577F59και μετά, κατεβαίνετε στο τέλος, για να καταχωρίσετε την ψήφο σας στο παραλληλόγραμμο «ΨΗΦΙΣΤΕ».

Παρακαλούμε να ψηφίσετε και να διαδώσετε την προσπάθειά μας που είναι μοναδική, καθώς δεν υπάρχει άλλη ομάδα συνεργασίας και μάλιστα γενικού με ειδικό σχολείο. Απέναντι μας είναι πλούσια ιδιωτικά, αλλά εμείς ξέρουμε ότι… ΜΑΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αγίου Δημητρίου που προβάλλει τη δράση στην ιστοσελίδα του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και όλους εσάς για την υποστήριξη!

6ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου – Ομάδα ReUZ+