2ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΤΡΑΣ 2023 «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ

O Διευθυντής, οι εμπλεκόμενοι  εκπαιδευτικοί  και οι μαθητές/τριες του 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, τον Διευθυντή του αγώνα κ. Παπανδρεόπουλο Γεώργιο και τον Τεχνικό Σύμβουλο του αγώνα κ. Μπούσια Κων/νο για την έμπρακτη υποστήριξή σας για τη συμμετοχή ομάδας μαθητών του σχολείου μας στον αγώνα 5.000μ. της διοργάνωσης 2ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΤΡΑΣ 2023 «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ» στις 21-10-2023.

Πιστεύουμε πως, τα όσα βίωσαν οι μαθητές/τριες μας κατά την διάρκεια του αγώνα, ενίσχυσαν το αθλητικό ιδεώδες, συνέβαλαν θετικά στο να θέσουν ρεαλιστικές δεσμεύσεις και να αγωνιστούν προς τους στόχους τους.

Η συμβολή σας υπήρξε καθοριστικής σημασίας, καθώς συνέβαλε άμεσα στην επιτυχία των στόχων της συμμετοχής μας.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε και σε άλλες μελλοντικές συνεργασίες.

———————————————————————————–
Συγχαίρουμε όλους και όλες, δεκάδες μαθητές και μαθήτριες μας για τη συμμετοχή τους στα αγωνίσματα της διοργάνωσης για το 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας “Φάνης Τσιμιγκάτος”.

Ιδιαίτερα να δώσουμε πολλά μπράβο στις μαθήτριές μας, με τα εκπληκτικά αποτελέσματα στην κατηγορία κάτω των 18 ετών στο αγώνισμα των 5.000 μέτρων:
Βαλαχά Μυρτώ 2η θέση – ασημένιο μετάλλιο,
Σερεμέτη Αδαμαντία 4η θέση,
Βαλαχά Ηλιάνα 6η θέση

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *