Πρόκριση στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής για τη μαθήτριά μας Νάσια Μεσίρη

Την ονομαστική πρόκριση για το φετινό προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα (30 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου), εξασφάλισαν και επίσημα ο Νίκος Ηλιόπουλος και η Αθανασία Μεσίρη, μέσω της κατάταξής τους στο σύνθετο ατομικό του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αττάλειας.

Οι δύο Έλληνες αθλητές τερμάτισαν μέσα στις προνομιούχες θέσεις και απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του φθινοπώρου, όπως επιβεβαίωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) με επίσημο έγγραφο που απέστειλε στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους στον Νίκο Ηλιόπουλο και στην Αθανασία Μεσίρη για την επίσημη επισφράγιση της πρόκρισής τους στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

– πηγές:
https://sportsfeed.gr/mesiri-kai-iliopoylos-sto-pro-olympiako-pagkosmio-protathlima/
https://www.gazzetta.gr/gymnastiki/2219295/prokrithikan-sto-pro-olympiako-pagkosmio-protathlima-oi-iliopoylos-kai-mesiri

Εικόνα1
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *